برنج را چند ساعت بخیسانید. بعد آبکش کنید و کنار بگذارید. اکنون در تابهای پیازچهی خردکرده را تفت دهید. قارچ را نیز ورقه کنید و به آن بیفزائید. هویج را به مدت 15 دقیقه آبپز کنید و ریز خرد نمائید. اسفناج را نیز خرد کنید و همراه با گلکلم و کلم بروکلی- که به صورت گل خرد کردهاید- تفت دهید.
مواد لازم برای2-4 نفر:
برنج ایرانی 3 پیمانه
پیازچه 6 ساقه
روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
قارچ 150 گرم
هویج 1 عدد متوسط
اسفناج 200 گرم
گلکلم سفید 100 گرم
کلم بروکلی 100 گرم
ادویهی مخصوص پلوئی 1 قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه به میزان لازم
زعفران حلکرده به میزان لازم
پنیر سفید 200 گرم