ابتدا برنج را مطابق دستورالعملهای گذشته آبکش کنید. آنگاه در کاسه مناسبی زرده، ماست، کره یا روغن، نمک و زعفران را مخلوط کنید، برنج را با مواد ترکیب نمائید سپس آن را در دو کاسه تقسیم کنید، سبزی خردکرده را به یکی از مواد داخل کاسه مخلوط نمائید.
مواد لازم برای 6 نفر:
برنج 3 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
ماست 3 قاشق سوپخوری
کره آبکرده یا روغن مایع 150 گرم
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
زعفران حلکرده غلیظ یکدوم قاشق چایخوری
سبزی پلوئی 500 گرم شامل (تره، شوید، گشنیز، سیر تازه)
ماهی کیلکا 20 عدد
نمک به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
ابتدا برنج را مطابق دستورالعملهای گذشته آبکش کنید. آنگاه در کاسه مناسبی زرده، ماست، کره یا روغن، نمک و زعفران را مخلوط کنید، برنج را با مواد ترکیب نمائید سپس آن را در دو کاسه تقسیم کنید، سبزی خردکرده را به یکی از مواد داخل کاسه مخلوط نمائید. اینک قالب مناسبی را چرب کنید، حالا به فاصلههای منظم یک قاشق از مواد تهچین ساده یکی با سبزی به ترتیب در قالب بریزید. رویش را به همان ترتیب مخالف دیگری مواد بریزید تا قالب کاملاً پرشود، سطح آن را صاف کنید. رویش را با آلومینیوم بپوشانید. و به مدت تقریبی 5/1 ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. ماهیها را با نمک مزهدار کنید و در روغن فراوان سرخ کنید. اکنون تهچین سبزیپلو را در ظرف مناسبی برگردانید و مطابق شکل با ماهی کیلکا تزئین کنید.
- ۹۶/۰۴/۰۵