تیتر سلامت

  • ۰
  • ۰


دو فنجان روغن را در یک شیرجوش بریزید و وقتی کاملا داغ شد کوفته‌ها را یکی‌یکی داخل آ‌ن بیندازید و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید. سپس با یک کفگیر کوفته‌ها را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آ‌ن گرفته شود.


مواد لازم برای ۶ نفر:

سیر ۴     حبه
پیاز     ۲ عدد بزرگ
جعفری     ۱ دسته کوچک
شوید     ۱ دسته کوچک
گشنیز    ۱ دسته کوچک
گوشت گوسفند بدون چربی     ۱ کیلوگرم
نمک و فلفل     به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن     به میزان لازم
مواد لازم برای سس:
سیر     ۲ حبه
پیاز     ۱ عدد کوچک
گوجه‌فرنگی     ۱ کیلوگرم
رب گوجه‌فرنگی     ۲ قاشق غذا‌خوری
ادویه مخصوص *    ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل     به میزان لازم
آب گوشت     ۲۰۰ میلی‌لیتر
شوید     برای تزئین

۱- برای تهیه کوفته‌ها سیر و پیاز را پوست بکنید. جعفری، شوید و گشنیز را بشوئید و اجازه دهید تا آ‌ب آ‌ن کاملا خشک شود. همه مواد را روی تخته به طور جداگانه خرد کنید.
۲- گوشت را دوبار چرخ کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. سبزیجات، سیر، پیاز رنده شده (آ‌ب پیازها را بگیرید تا باعث شل شدن کوفته نشود) و نمک و فلفل را به آ‌ن اضافه کنید و با دست مایه را ورز دهید تا کاملا یکنواخت شود.
۳- از مایه گوشتی گلوله‌هایی به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در کف دست خود به صورت کوفته‌های کوچک درآ‌ورید. یک بشقاب نزدیک دست خود بگذارید و کوفته‌ها را در آ‌ن بچینید. برای اینکه گوشت‌به دستتان نچسبد یک کاسه آ‌ب کنار دستتان بگذارید و هر بار دست خود را با آ‌ب خیس کنید.
۴- برای تهیه سس، سیر و پیاز را خرد و گوجه‌فرنگیها را رنده کنید. پیاز را به مدت ۵ دقیقه با کره تفت دهید. سیر، گوجه‌فرنگی رنده شده، رب گوجه‌فرنگی، ادویه مخصوص و نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد آ‌ب گوشت را روی آ‌ن بریزید. در قابلمه را ببندید و با شعله کم به مدت ۲۰ دقیقه حرارت دهید.
۵- دو فنجان روغن را در یک شیرجوش بریزید و وقتی کاملا داغ شد کوفته‌ها را یکی‌یکی داخل آ‌ن بیندازید و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید. سپس با یک کفگیر کوفته‌ها را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آ‌ن گرفته شود.
۶- کوفته‌های سرخ شده را در سس گوجه‌فرنگی قرار دهید و به مدت ۱۰-۵ دقیقه بپزید.
بهتر است که مقدار گشنیز بیشتر از بقیه سبزی‌ها باشد.
می‌توان در سس این کوفته از مقداری سرکه و شکر هم استفاده کرد که در این صورت سسی ترش و شیرین خواهد شد.

  • ۹۶/۰۳/۲۸
  • مجید مجیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی