تیتر سلامت

  • ۰
  • ۰


برنج را چند ساعت بخیسانید. بعد آبکش کنید و کنار بگذارید. اکنون در تابه‌ای پیازچه‌ی خردکرده را تفت دهید. قارچ را نیز ورقه کنید و به آن بیفزائید. هویج را به مدت 15 دقیقه آبپز کنید و ریز خرد نمائید. اسفناج را نیز خرد کنید و همراه با گل‌کلم و کلم بروکلی- که به صورت گل خرد کرده‌اید- تفت دهید.


مواد لازم برای2-4 نفر:
 

برنج ایرانی     3 پیمانه
پیازچه     6 ساقه
روغن زیتون     5 قاشق سوپخوری
قارچ     150 گرم
هویج     1 عدد متوسط
اسفناج     200 گرم
گل‌کلم سفید     100 گرم
کلم بروکلی     100 گرم
ادویه‌ی مخصوص پلوئی     1 قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه     به میزان لازم
زعفران حل‌کرده     به میزان لازم
پنیر سفید     200 گرم
 

برنج را چند ساعت بخیسانید. بعد آبکش کنید و کنار بگذارید. اکنون در تابه‌ای پیازچه‌ی خردکرده را تفت دهید. قارچ را نیز ورقه کنید و به آن بیفزائید. هویج را به مدت 15 دقیقه آبپز کنید و ریز خرد نمائید. اسفناج را نیز خرد کنید و همراه با گل‌کلم و کلم بروکلی- که به صورت گل خرد کرده‌اید- تفت دهید. حالا به مواد تفت خورده‌ی یاد شده- که کمی نرم و سبک شده‌اند- ادویه، نمک و زردچوبه بزنید. سپس برنج را با آب زعفران خوب ترکیب کنید و بعد از آن که دم کشید، با مواد فوق مخلوط کنید. اینک پنیر را در زعفران بغلتانید و هنگام کشیدن پلوی مخلوط، دور تا دور دیس تزئین نمائید.
  • ۹۶/۰۴/۰۶
  • مجید مجیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی