در ظرف مناسبی، شکلات، کره و خامه را بریزید و به روش بنماری آب کنید ولی هم نزنید. سپس از روی حرارت بردارید و پسته را بیفزائید. بعد صبر کنید تا سرد شود. حالا روی آن را بپوشانید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد. آنگاه از مخلوط به دستآمده، هر بار به اندازهی یک قاشق چایخوری بردارید، در دست گلوله کنید و روی کاغذ روغنی بچینید و دوباره آن را به مدت
مواد لازم برای 62-03 عدد:
شکلات سفید خردکرده 100 گرم
کره 15 گرم
خامهی ساده 75 میلیلیتر
پستهی خام و خردکرده 25 گرم
پودر شکر برای تزئین به میزان لازم
2 ساعت در یخچال بگذارید. تا سفت شود. حالا آنها را در پودر شکر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
- ۹۶/۰۴/۰۳