تیتر سلامت

  • ۰
  • ۰


در ظرف مناسبی، شکلات، کره و خامه را بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید ولی هم نزنید. سپس از روی حرارت بردارید و پسته را بیفزائید. بعد صبر کنید تا سرد شود. حالا روی آن را بپوشانید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد. آن‌گاه از مخلوط به دست‌آمده، هر بار به اندازه‌ی یک قاشق چایخوری بردارید، در دست گلوله کنید و روی کاغذ روغنی بچینید و دوباره آن را به مدت


مواد لازم برای 62-03 عدد:
 

شکلات سفید خردکرده     100 گرم
کره     15 گرم
خامه‌ی ساده     75 میلی‌لیتر
پسته‌ی خام و خردکرده     25 گرم
پودر شکر برای تزئین     به میزان لازم

در ظرف مناسبی، شکلات، کره و خامه را بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید ولی هم نزنید. سپس از روی حرارت بردارید و پسته را بیفزائید. بعد صبر کنید تا سرد شود. حالا روی آن را بپوشانید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد. آن‌گاه از مخلوط به دست‌آمده، هر بار به اندازه‌ی یک قاشق چایخوری بردارید، در دست گلوله کنید و روی کاغذ روغنی بچینید و دوباره آن را به مدت
2 ساعت در یخچال بگذارید. تا سفت شود. حالا آن‌ها را در پودر شکر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
  • ۹۶/۰۴/۰۳
  • مجید مجیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی