ابتدا پنیر خامهای و کرهی نرم را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را داخل نایلون قرار دهید و به مدت 15 دقیقه داخل یخچال بگذارید. سپس از خمیر گلولههائی به اندازهی گردو به وزن حدوداً 12 گرم درست کنید
مواد لازم برای تهیهی خمیر تارتلت:
کرهی نرمشده 180 گرم
پنیر خامهای 85 گرم
آرد 210 گرم
مواد میانی:
تخم مرغ 3 عدد
شکر دانهریز 220 گرم
پودر بادام 230 گرم
آبپرتقال 3 قاشق سوپخوری
خامه 3 قاشق سوپخوری
آرد 2 قاشق سوپخوری
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رندهکرده (در صورت دلخواه) 1 قاشق چایخوری
بادام پرک (برای تزئین) به میزان لازم
ابتدا پنیر خامهای و کرهی نرم را با همزن
برقی بزنید تا یکدست شود. آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست
آید. خمیر را داخل نایلون قرار دهید و به مدت 15 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
سپس از خمیر گلولههائی به اندازهی گردو به وزن حدوداً 12 گرم درست کنید و
داخل قالب کوچک مافین چربکرده باز کنید- قالب نچسب، نیاز به چرب کردن
ندارد- و داخل آن را با مواد میانی پر کنید و بادام پرک بپاشید. ابتدا به
مدت 10 دقیقه در فر گرمشده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید. بعد
دمای فر را به 180 درجه برسانید و پس از 10 دقیقهی دیگر سینی را خارج
نمائید. کمی که سرد شد، روی تارتلت عسل گرم را با قلممو بمالید.
روش تهیهی مواد میانی:
ابتدا تخم مرغها را با همزن بزنید. آنگاه بقیهی مواد را به آن بیفزائید و بهخوبی مخلوط کنید.
- ۹۶/۰۴/۰۲