تیتر سلامت

  • ۰
  • ۰

ابتدا پنیر خامه‌ای و کره‌ی نرم را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را داخل نایلون قرار دهید و به مدت 15 دقیقه داخل یخچال بگذارید. سپس از خمیر گلوله‌هائی به اندازه‌ی گردو به وزن حدوداً 12 گرم درست کنید



مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر تارتلت:
کره‌ی نرم‌شده     180 گرم
پنیر خامه‌ای     85 گرم
آرد     210 گرم
مواد میانی:
تخم مرغ     3 عدد
شکر دانه‌ریز     220 گرم
پودر بادام     230 گرم
آب‌پرتقال     3 قاشق سوپخوری
خامه     3 قاشق سوپخوری
آرد     2 قاشق سوپخوری
وانیلین     یک‌چهارم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده‌کرده (در صورت دلخواه)     1 قاشق چایخوری
بادام پرک (برای تزئین)     به میزان لازم
 

ابتدا پنیر خامه‌ای و کره‌ی نرم را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را داخل نایلون قرار دهید و به مدت 15 دقیقه داخل یخچال بگذارید. سپس از خمیر گلوله‌هائی به اندازه‌ی گردو به وزن حدوداً 12 گرم درست کنید و داخل قالب کوچک مافین چرب‌کرده باز کنید- قالب نچسب، نیاز به چرب کردن ندارد- و داخل آن را با مواد میانی پر کنید و بادام پرک بپاشید. ابتدا به مدت 10 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید. بعد دمای فر را به 180 درجه برسانید و پس از 10 دقیقه‌ی دیگر سینی را خارج نمائید. کمی که سرد شد، روی تارتلت عسل گرم را با قلم‌مو بمالید.
روش تهیه‌ی مواد میانی:
ابتدا تخم مرغ‌ها را با همزن بزنید. آن‌گاه بقیه‌ی مواد را به آن بیفزائید و به‌خوبی مخلوط کنید.

  • ۹۶/۰۴/۰۲
  • مجید مجیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی